Mylan generika-rubrik

Varför välja generika?

På Mylan har vi en global kvalitetsstandard för allt vi gör.

Våra standarder är allt annat än enkla. Våra interna team granskar alla produkter, från början till slut. Det spelar ingen roll var någonstans i världen de tillverkas.

Varför så höga standarder? Eftersom vi verkligen bryr oss om de människor som får hjälp av de läkemedel vi tillverkar. Vi tror också på att förtjäna det förtroendet, från läkare, apotekare, andra som arbetar inom hälso- och sjukvård samt patienter, varje dag. Därför använder vi uttrycket ”Our Mylan Is Your Mylan”.

Det första generiska läkemedlet vi tillverkade? Penicillin G år 1966. Sedan dess har Mylan använt en global kvalitetsstandard i alla våra anläggningar och alla våra produktserier, oavsett marknad.

Hur vi tillverkar generiska läkemedel på Mylan

 • Läkemedelsövervakning

  Avancerade övervakningssystem

  Även om det inte är obligatoriskt använder Mylan de senaste övervakningssystemen som automatiskt kan bedöma och avvisa en produkt som inte uppfyller specifikationerna. Den här avancerade tekniken används för att ta bort defekta produkter från produktionen eller förpackningslinjerna automatiskt.
 • Förfalskade läkemedel

  Skydd mot fel

  Kvaliteten börjar redan i det första steget. Mylan använder en etablerad process för testning och verifiering för att säkerställa att de aktiva substanserna i våra läkemedel är lämpliga.
 • Bevis på renhet och potens

  Bevis på renhet och potens

  Mylan fastställer produkternas potens, renhet och frisättning fram till utgångsdatumet genom att regelbundet testa stabiliteten hos våra produkter.
 • Löfte om GMP-granskning

  Ett löfte till farmaceuter

  Kunderna förlitar sig på dig för att få rådgivning. Det är en av anledningarna till att Mylan använder en global kvalitetsstandard i alla våra anläggningar och alla våra produktserier, oavsett marknad.
 • USP-krav

  Ett löfte till läkare

  För att säkerställa att du ordinerar dina patienter läkemedel av högsta kvalitet använder Mylan avancerade test- och övervakningssystem så att produkten följer de kriterier som fastställts av standardiseringsorganisationer världen över.
Senaste uppdatering  2017-09-29