Tillgång till läkemedel

Tillgång till läkemedel

När man har som mål att tillhandahålla högkvalitativa läkemedel till 7 miljarder människor kan man undra hur man får läkemedlen att nå dessa.

Mylan använder en global kvalitetsstandard i alla våra anläggningar och alla våra produktserier . . . oavsett marknad. Under tillverknings- och förpackningsprocesserna använder Mylan avancerade övervaknings- och utvärderingssystem för att se till att produkterna följer specifikationerna.

Med dessa åtgärder på plats utnyttjar vi ett stort nätverk med lokala och globala åtkomstkanaler som omfattar läkare, institutioner, myndigheter, återförsäljare och grossister.

Dessa relationer har vi byggt upp och vårdat under årtionden. Förtroendet sträcker sig bortom våra globala kvalitetsstandarder. Det handlar om att bry sig om människorna som blir hjälpta av det vi gör. Så behandlar vi våra samarbetspartners också.

Om du väljer oss som partner prioriterar vi samarbetet och det delade värde som skapas. I slutändan är det viktigt för oss att du drar nytta av det arbete vi utför tillsammans.

Om du förskriver de av våra produkter som är svårast att tillverka och svårast att bereda vill vi att du vet att vårt engagemang i att tillverka dem är långsiktigt. Oavsett om det är ett läkemedel för miljontals eller en handfull människor som behöver den prioriterar vi att uppfylla eller överträffa branschstandarder.

De vi arbetar med

 • Läkarikon

  Läkare

  Hundratals representanter från Mylan besöker tusentals läkare varje dag. Genom dessa möten kan vi på ett bättre sätt bemöta deras behov och göra verklighet av vårt engagemang i att se till att läkare och deras patienter har tillgång till läkemedel av hög kvalitet.

  Vi stöder även läkare med initiativ som vårt Reassurance Program i Indien. Det här programmet hjälper patienter med HIV/AIDS att förstå sitt tillstånd och hålla kontakten med sina läkare mellan besöken.
 • Institutionsikon

  Institutioner

  Våra institutionella kunder omfattar en mängd sjukhus, vårdhem, läkemedelsgrossister, integrerade leveransnätverk och specialiserade apotek. Vi har även ett nära samarbete med många ledande läkemedelsgrossister för att se till att generiska läkemedel och originalläkemedel är tillgängliga för hälso- och sjukvård i sjukhusmiljö.

  Våra unika dosförpackningsformat omfattar injektionsläkemedel, färdiga minipåsar och flaskor med en eller flera doser. Dessa förpackningsinnovationer hjälper till att förbättra lagerkontrollen, minskar doseringsfel och hjälper till att få läkemedelsadministrationen rätt.
 • NACO-partnerskap

  Myndigheter

  Våra myndighetspartners är bland annat den indiska National AIDS Control Organization (NACO) och Sydafrikas hälsovårdsdepartement. I Indien är vi NACO:s ledande leverantör av HIV/AIDS-läkemedel och vi hjälper till att stödja organisationens mål att bromsa och vända HIV/AIDS-epidemin genom integrerade förebyggande, behandlande och vårdande samt stödjande program. I Sydafrika är vi också en av de ledande leverantörerna av HIV/AIDS-läkemedel.

  Vi samarbetar också med myndigheter världen över genom policyinitiativ som är avsedda att öka användningen av generiska läkemedel och förbättra tillgången till läkemedel av hög kvalitet.
 • PharmAssist-programmet

  Återförsäljare

  Vi levererar läkemedel till nationella och internationella kedjor samt oberoende apotek. Vår serie med utbildningsmaterial hjälper farmaceuterna att hjälpa sina kunder med information och svar om vanliga åkommor.
 • Mylans grossister

  Grossister

  Mylans världsomspännande förhållanden med grossister är avgörande för att se till att våra produkter når människorna som behöver dem i ca 145 länder och områden.

Senaste uppdatering  2017-09-29