Generiska produkter

Generiska produkter

Det första generiska läkemedlet vi tillverkade? Penicillin G år 1966. Sedan dess har Mylan använt en global kvalitetsstandard i alla våra anläggningar och alla våra produktserier, oavsett marknad.


Hur vi tillverkar generiska läkemedel på Mylan

 1. Läkemedelsövervakning
  0

  Avancerade övervakningssystem

  Även om det inte är obligatoriskt använder Mylan de senaste övervakningssystemen som automatiskt kan bedöma och avvisa en produkt som inte uppfyller specifikationerna. Den här avancerade tekniken används för att ta bort defekta produkter från produktionen eller förpackningslinjerna automatiskt.
 2. Läkemedelsstandarder
  0

  En global kvalitetsstandard

  Oavsett om det är medicin för miljontals eller en handfull människor som behöver den prioriterar vi att uppfylla eller överträffa branschstandarder. Våra egna team genomför fortlöpande granskningar för att säkerställa produkternas kvalitet och integritet, från början till slut, och för att ständigt förbättra oss så att vi har optimal kvalitet och konsekventa resultat. Förtroendet sträcker sig bortom våra globala kvalitetsstandarder. Det handlar om att bry sig om människorna som blir hjälpta av det vi gör.
 3. Förfalskade läkemedel
  0

  Skydd mot fel

  Kvaliteten börjar redan i det första steget. Mylan använder en etablerad process för testning och verifiering för att säkerställa att de aktiva substanserna i våra läkemedel är felfria.
 4. Bevis på renhet och potens
  0

  Bevis på renhet och potens

  Mylan fastställer produkternas potens, renhet och frisättning fram till utgångsdatumet genom att regelbundet testa stabiliteten hos våra produkter.

 5. Löfte om GMP-granskning
  0

  Ett löfte till farmaceuter

  Kunderna förlitar sig på dig för att få rådgivning. Det är en av anledningarna till att Mylan använder en global kvalitetsstandard i alla våra anläggningar och alla våra produktserier, oavsett marknad.

 6. USP-krav
  0

  Ett löfte till läkare

  I syfte att säkerställa att du ordinerar dina patienter läkemedel av högsta kvalitet använder Mylan avancerade testnings- och övervakningssystem för att garantera att produkten följer de krav som fastställts av standardiseringsorganisationer världen över.
Senaste uppdatering  2017-09-29