Om Mylan

Mylans mål

På Mylan arbetar vi för att sätta nya standarder inom hälso- och sjukvården. Vi samarbetar världen över för att ge 7 miljarder människor tillgång till medicin av hög kvalitet och vi strävar efter att:
  • Lansera nya idéer för att tillfredsställa nya behov
  • Göra pålitlighet och utmärkt service till en vana
  • Göra det som är rätt, inte det som är lätt
  • Påverka framtiden genom ett passionerat globalt ledarskap
Mylans målbild

Våra värderingar

Mor och dotter som skrattar

Nytänkande
Vi är okonventionella, visionära och djärva. Vi ser samband som andra missar. Vi ser möjligheter och ger dem liv. Vi älskar att utmana konventioner och införa nya och bättre sätt att hjälpa människor världen över till en bättre livskvalitet. Modet att vara en kraft för konstruktiva förändringar finns i vårt DNA.

Integritet
Att göra det som är rätt är grundläggande för oss. Vi beter oss ansvarsfullt, även när ingen ser på. Vi sätter höga standarder som vi aldrig avviker ifrån. Detta kompromisslösa och etiska förhållningssätt säkerställer att våra produkter är rena, våra medarbetare säkra och miljön ren.

Pålitlighet
Tillförlitlig. Pålitlig. Oavsett vad du kallar det är ett en vana för oss. Vi strävar efter att finnas där oavsett vad som händer, i vått och torrt, och vi håller vad vi lovar - varje gång. Därför litar människor både nära och långt borta på Mylan.

Service
Vi förstår att det inte handlar om oss, det handlar om att hjälpa andra. Vi strävar efter att klara alla situationer. Vi vill göra allt som krävs, arbeta dygnet runt, ta oss överallt och göra varje ansträngning för att uppfylla någons behov. Vi kombinerar våra högkvalitativa produkter med högkvalitativ service.

Lagarbete
Tillsammans kan vi springa fortare, nå längre och uppnå mer än vi klarar av på egen hand. Vi älskar möjligheter att samarbeta, eftersom det ger ny energi och är upplysande och kraftfullt. När vi går samman och spränger gränser kan vi flytta berg.

Senaste uppdatering  2017-09-29