SV
 
SV

Mylan i världen

Stäng

Välj någon av våra webbplatser i listan nedan.

 1. Europa

  1. Belgien
   1. Français
   2. Nederlands
  2. Danmark
   1. Dansk
  3. Finland
   1. Suomi
  4. Frankrike
   1. Français
  5. Grekland
   1. Ελληνικά
  6. Irland
   1. English
  7. Italien
   1. Italiano
  8. Nederländerna
   1. Nederlands
  9. Norge
   1. Norsk
  10. Österrike
   1. Deutsch
  11. Polen
   1. Polski
  12. Portugal
   1. Português
  13. Schweiz
   1. Deutsch
   2. English
  14. Slovakien
   1. Slovenský
  15. Slovenien
  16. Spanien
   1. Español
  17. Storbritannien
   1. English
  18. Sverige
   1. Svensk
  19. Tjeckien
   1. Čeština
  20. Tyskland
   1. Deutsch
  21. Ungern
   1. Magyar
 2. Afrika

  1. Sydafrika
   1. English
 3. Amerika

  1. Brazil
   1. Português brasileiro
  2. Kanada
   1. English
   2. Français
  3. USA
   1. English
 4. Asien

  1. Indien
   1. English
  2. Japan
   1. 日本語
 5. Stilla-havsområdet

  1. Australien
   1. English
  2. Nya Zeeland
   1. English

Mylan är också stolta över sin verksamhet på dessa platser.

 1. Marocko
 2. Luxemburg
 3. Slovenien
 1. Kina
 2. Singapore
 3. Taiwan
Jul 1, 2014

Nytänkande behandling

Nytänkande behandling


Skulle du bli förvånad om du fick höra att vi inför nytänkande inom området generiska läkemedel? Eller att vår forsknings- och utvecklingsgrupp omfattar över 2 600 forskare som tar fram nya idéer världen över varje dag?

Det är sant. Och därför har vi utmanat oss själva att nå högre och komma längre i mer än 50 år.


Vetenskapen bakom lösningarna


Idag tar vi fram bioekvivalenta versioner av originalläkemedel och många av dessa är svåra att tillverka och svåra att bereda. Vi strävar efter att ta fram förbättrade versioner av läkemedel för att få våra produkter att skilja sig från mängden. Vi arbetar med nya lösningar inom orala läkemedel med fasta doser, transdermala läkemedel, injektionsläkemedel, krämer, salvor, antiretrovirala läkemedel och ett tiotal andra viktiga områden.

Varför? Därför att vi tror att det kan finnas en behandling för alla sjukdomar. Vi tror att alla epidemier bör få ett slut. Både små och stora sjukdomstillstånd bör vara hanterbara.


Anafylaxi


Anafylaxi, en livshotande allergisk reaktion, är ett stort allmänt hälsoproblem. Vid en anafylaktisk reaktion inträffar är varje minut viktig och omedelbar tillgång till adrenalin och akutvård är avgörande. Vi verkar för ökad medvetenhet, beredskap och tillgång till behandling för anafylaxi, eftersom ett enda anafylaktiskt anfall utan tillgång till adrenalin är en för mycket.


Antiretrovirala läkemedel


Dessa läkemedel behandlar HIV/AIDS. Behandlingsplanerna kräver ofta att patienten tar tre eller flera mediciner och det kan omfatta ett ARV-läkemedel som bryts ned om det inte förvaras kallt. Många av de platser som har drabbats hårdast av epidemin har ett varmt klimat, som Afrika och Indien, där kylmöjligheterna är begränsade. För sådana regioner lyckades Mylan framställa en värmestabil version av ett ARV-läkemedel som inte kräver kall förvaring.


Kardiovaskulära läkemedel


Vi känner starkt för kardiovaskulära läkemedel. Med hjälp av vår transdermala teknologi har vi utformat plåster som gör att kroppen tar upp läkemedlet genom huden.


Respiratoriska läkemedel


Vi utvecklar behandlingar för astma och kroniskt obstruktiv lungsjukdom (KOL) som använder teknologi med en läkemedelsplattform med torrt pulver. Läs mer om våra andra respiratoriska originalprodukter.


Dermatologi


Även om vi tillverkar produkter i många format, från tabletter och kapslar till injicerbara och transdermala läkemedel, tillverkar vi också krämer och salvor för dermatologi. Vårt engagemang i dessa läkemedel växte i styrka under 1990-talet, när vi förvärvade Bertek Pharmaceuticals. Idag har vi flera produkter som genomgår kliniska tester och väntar på godkännande, samt många krämer, salvor, sprayer och omslag.


Centrala nervsystemet


Mylans produkter är näst mest föreskrivna inom neurologikategorin. Dessa produkter är svåra att tillverka och svåra att bereda och de behandlar allvarliga sjukdomar. Vårt nytänkande inom denna kategori har gjort oss ledande inom området.Senaste uppdatering  2014-11-12